Jätelavat Kauniainen

Vaihtolava kuljetuksessa

Jätelavat, talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Kauniaisten alueella! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Kauniaisten ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Lavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Kauniaisten alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi pihatalkoissa, varastoa tyhjennettäessä, remonttia tehdessä, työmaalla tai käytännössä lähes missä vain. Autamme mielellämme myös katujen aluevarauksien kanssa. Esimerkiksi taloyhtiön pihatalkoiden yhteydessä vaihtolava on lyömätön tapa säilöä esimerkiksi viherjätettä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä vaihtolavan vuokraamisesta sekä perehdy halutessasi vaihtolavojen lajitteluohjeisiin.

Monipuolinen valikoima eri lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Kauniaisissa

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienemmistäkin porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Lavoja löytyy useassa koossa sekä eri käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Jätelavat
  • Vaihtolavat
  • Romulavat
  • Roskalavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannellisen lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vaihtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Kauniaisten alueella, niin ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!