Jätelavat JÄrvenpää

Talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat, jätelavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Järvenpäässä! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Järvenpään ja koko Uudenmaan alueella ja noutaa sovitusti. Lavan toimitus voi olla mahdollista jopa samana päivänä! 

Tarvitessasi jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Järvenpään alueella – soita meille!

Jätelavoja voidaan käyttää kattavasti eri kohteissa kuten pihatalkoissa, varastoa tyhjennettäessä, remonttia tehdessä, työmaalla tai käytännössä lähes missä vain. Autamme mielellämme myös katujen aluevarauksien kanssa sekä suosittelemme tarpeisiisi sopivaa lavaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa, niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

 

Kattava valikoima lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Järvenpäässä

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter kuorma-auto, jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienistä porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Lavoja meiltä löytyy monessa eri koossa ja käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Jätelavat
  • Vaihtolavat
  • Romulavat
  • Roskalavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannellisen lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Lue myös: 

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vahtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Järvenpäässä niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!