JÄTELAVAT Kerava

Jätelava kuorma

Jätelavat, talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Keravalla! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Keravan ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Lavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Keravan alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi pihatalkoissa, varastoa tyhjennettäessä, remonttia tehdessä, työmaalle tai käytännössä ihan mihin vain. Tarvittaessa hoidamme myös katu aluevaraukset. Esimerkiksi työmaalla sopiva jätteenkeräyspiste on korvaamaton apu ja auttaa työmaata pysymään siistinä sekä helpottaa jätteiden kuljetusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

UVK kalusto

Monipuolinen valikoima eri lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Espoossa

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienemmistäkin porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin.

Lavoja meiltä löytyy useassa eri koossa ja eri käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Vaihtolavat
  • Jätelavat
  • Roskalavat
  • Romulavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannelliset lavat

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilupalvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

UVK vaihtolavat

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vaihtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Espoossa niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!