Jätelavat Kirkkonummi

Vaihtolava kuljetuksessa

Jätelavat, talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Kirkkonummella! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Kirkkonummen ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Lavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Kirkkonummen alueella niin soita meille!

Miten jätelavan varaaminen onnistuu?

 1. Ota meihin yhteyttä
 2. Toimitamme lavan luoksesi
 3. Haemme lavan sovitusti ja viemme jätteet kierrätykseen. Helppoa ja vaivatonta!
 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä vaihtolavan vuokraamisesta sekä kuinka säästää lajittelemalla.

Monipuolinen valikoima lavoja toimitettuna Kirkkonummelle

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienistä porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Lavoja meiltä löytyy useassa eri koossa ja käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

 • Jätelavat
 • Vaihtolavat
 • Romulavat
 • Roskalavat
 • Talkoolavat
 • Koneenkuljetuslavat
 • Soralavat
 • Kannellisen lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vahtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Kirkkonummella niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana.