Monipuolinen
Palveluvalikoima
uudenmaan
alueella

Palvelut yksityisille kuvake

Palvelumme yksityisille

Meiltä saat vuokrattua vaihtolavat erilaisiin tarpeisiin, kuten pihamaasi syys- tai kevätsiivouksiin ja remontteihin. Omakotitalon rakentajille sekä remontti- tai saneerauskohteisiin tarjoamme myös jätelavoja, joihin saat kätevästi kerättyä esimerkiksi kierrätykseen menevän jätteen. Kuljetamme myös kiviaineksia sekä kuorikatteita pihaprojekteihin, sekä meiltä löydät myös siivouksen ja muuton yhteyteen sopivat varastokontit.
Tarvitsemanne lavat kuljetamme sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Koko Uudenmaan alueella toimitamme lavoja nopeallakin aikataululla, jopa samana päivänä.

Palvelut yrityksille kuvake

Palvelumme yrityksille

Toimitiloja uusittaessa, varastoa tyhjennettäessä tai työmaan jätteenkeräyksen helpottamiseksi jätelavat ovat suuri apu. Oli kyseessä sitten kannelliset lavat, varastokontit tai avolavat, helppo ja nopea palvelu on vain yhden soiton päässä. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat vaihto- ja jätelavat, sekä hoidamme puolestasi myös lavan kuljetukset: näin vuokraus on tehty sinulle mahdollisimman vaivattomaksi!

Palvelut taloyhtiöille kuvake

Palvelumme taloyhtiöille

Runsaan vaihto- ja talkoolavavalikoimamme ansiosta erilaiset taloyhtiön tehtävät helpottuvat suuresti. Meiltä saat vuokrattua vaihtolavat esimerkiksi jätteiden keräämisen, varastojen tyhjentämisen sekä pihatalkoiden avuksi. Korkeareunaisiin jätelavoihimme mahtuu suuri määrä jätteeksi päätyvää tavaraa, joihin saa kätevästi kerättyä esimerkiksi risut, oksat ja roskat kevään ja syksyn jäljiltä. Kokonaisvaltainen palvelumme takaa sen, että vuokraus on sinulle helppoa: meillä tarvitsee tietää vain se, milloin ja mihin haluat lavat toimitettavan. Ota yhteyttä – löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtolavan!