Jätelavat Nurmijärvi

Vaihtolava kuljetuksessa

Jätelavat, talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Nurmijärvellä! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Nurmijärven ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. 

Jätelavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Nurmijärven alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti eri kohteissa. Olipa kyseessä taloyhtiön pihatalkoot, omakotitalon remontti, suurempi työmaa tai lähes mikä vain muu tarve. Autamme mielellämme myös katujen aluevarauksien kanssa sekä suosittelemme tarpeitasi vastaavaa jätelavaa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin tai jos tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä vaihtolavan vuokraamisesta.

 

Monipuolinen valikoima lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Nurmijärvellä

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto, jolla mahdumme kuljettamaan lavat pienistä porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Lavoja meiltä löytyy useassa eri koossa ja käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Jätelavat
  • Vaihtolavat
  • Romulavat
  • Roskalavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannellisen lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Kierrättämällä on mahdollista säästää lavan vuokrauksessa. Lue lisätietoja lajitteluohjeistamme.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vahtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Nurmijärvellä niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!