Jätelavat Lohja

Jätelavat, talkoolavat, vaihtolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Lohjalla! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Lohjan ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Lavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Lohjan alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti mm. varaston tyhjennyksessä, remontin yhteydessä, työmailla, pihatalkoissa tai käytännössä mihin vain. Esimerkiksi pihatalkoiden aikana vaihtolava on helppo ratkaisu johon eri jätteet voidaan helposta siirtää.

Kaikkea jätettä ei tarvitse lajitella, mutta tällä pääsee usein hieman edullisemmin. Lue lisätietoja lajitteluohjeistamme, autamme myös mielellämme kierrätykseen tai katujen aluevarauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

Monipuolinen valikoima eri lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Lohjalla

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter kuorma-auto, jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienemmistä porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Lavoja meiltä löytyy monessa eri koossa ja käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Jätelavat
  • Vaihtolavat
  • Romulavat
  • Roskalavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannelliset lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10 – 35 kuution välillä.

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä vaihtolavan vuokraamisesta.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vahtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Lohjalla niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!