Jätelavat Sipoo

Vaihtolava kuljetuksessa

Vaihtolavat, jätelavat, talkoolavat, roskalavat ja siirtolavat nopealla toimituksella Sipoossa! UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Sipoon ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Vaihtolavan toimitus voi onnistua jopa samana päivänä! Jos tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Sipoon alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi pihatalkoissa, varastoa tyhjennettäessä, remonttia tehdessä, työmaalla tai käytännössä ihan missä vain. Autamme mielellämme myös katujen aluevarauksien kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä vaihtolavan vuokraamisesta sekä vinkkejä vaihtolavalle heitettävän jätteen lajitteluun.

 

Monipuolinen valikoima eri lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Sipoon alueella

Kalustossamme on mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto, jolla mahdumme kuljettamaan lavat tarvittaessa pienemmistäkin porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Vaihtolavoja löytyy useassa eri koossa ja eri käyttötarkoituksiin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille sekä muille:

  • Jätelavat
  • Vaihtolavat
  • Romulavat
  • Roskalavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannellisen lavat
 

Lavojen koot vaihtelevat 10-35 kuution välillä.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut.

Kun tarvitset jätelavaa, vaihtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Sipoon alueella niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovittuna ajankohtana. Helppoa sekä vaivatonta!