Jätelavat Vantaa

Vaihtolava kuljetuksessa

Jätelavat, vaihtolavat, talkoolavat, roskalavat, siirtolavat, risulavat nopealla toimituksella Vantaalla! 

UVK toimittaa ja vuokraa tarvitsemasi lavan Vantaan ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja noutaa sovittuna ajankohtana. Lavan toimitus voi saatavuuden ja mahdollisuuksien mukaan onnistua jopa samana päivänä! Kun tarvitset jätelavaa, roskalavaa, talkoolavaa, vaihtolavaa tai muuta lavaa paikalle nopeasti Vantaan alueella niin soita meille!

Jätelavaa voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi pihatalkoissa risujen keräämiseen, varastoa tyhjennettäessä, omakotitalon tai muun kohteen remonttia tehdessä, työmaalle tai käytännössä ihan mihin vain. Tarvittaessa hoidamme myös katujen aluevaraukset. Esimerkiksi työmaalla sopiva jätteenkeräyspiste on erittäin tarpeellinen apu ja auttaa työmaata pysymään siistinä sekä helpottaa jätteiden kuljetusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jäte-/vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!

 

Suuri valikoima erilaisia lavoja toimitettuna jokaiseen kohteeseen Vantaalla

Kalustoomme kuuluu mm. pienten lavojen kuljetukseen suunniteltu Fuso Canter auto (kuvassa) jonka avulla mahdumme kuljettamaan lavat pienistä porttikongeista tai mataliin parkkihalleihin. 

Tarvitsetpa lavaa risuille, rakennusjätteelle tai käytännössä mihin tarkoitukseen vain meiltä löytyy tarvitsemasi lava. Lavoja löytyy useassa eri koossa niin yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille kuin muillekin:

  • Vaihtolavat
  • Jätelavat
  • Roskalavat
  • Romulavat
  • Talkoolavat
  • Koneenkuljetuslavat
  • Soralavat
  • Kannelliset lavat
  • Ym.
 

Lavojen koot vaihtelevat 10 – 35 kuution välillä.

Miksi valita Uudenmaan Vaihtolavakuljetus?

Reilu palvelu

Me Uudenmaan Vaihtolavakuljetuksella tarjoamme aidosti reilua palvelua asiakkaillemme. Nopeat ja varmat toimituksemme takaavat sen, että vuokraamanne lavat ovat aina ajoissa sovittuun aikaan mennessä.

Moderni kalusto

Monipuolisen lavavalikoimamme ansiosta sopivat vaihtoehdot löytyvät tarpeeseen kuin tarpeeseen, sekä käytössämme on moderni ja käytännöllinen kuljetuskalusto. Roska- ja jätelavat myös suojataan henkilöstömme toimesta.

Kattavat kuljetukset

Kaikista lavoistamme löytyy laskurullat, sekä kuljetamme myös tarpeen mukaan kiviainesta ja multaa sekä koneita ja muuta kalustoa. Käytössämme on sähköiset siirtoasiakirjat, joten työmaakohteiden raportointi onnistuu vaivattomasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lavojen lisäksi saat meiltä myös kuusi metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit kätevästi esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut. Muita palveluitamme mm. koneiden siirrot sekä maa-ainesten myynti ja kuljetukset.

Kun tarvitset lukittavaa varastokonttia, jätelavaa, vahtolavaa, roskalavaa, siirtolavaa tai varastokonttia Vantaalla niin ota meihin yhteyttä ja autamme oikean lavan tai kontin valinnassa, sekä kuljetamme nämä luoksesi ja noudamme sovitusti. Vaivatonta ja helppoa!