Vaihtolavat

Vaihtolavojen, roskalavojen ja varastokonttien vuokrausta Uudenmaan alueella.

Vuokraamme käyttöösi laajan valikoiman vaihtolavoja eri tarpeisiin. Roskalavoihin keräät esimerkiksi rakennus- ja pihajätteet helposti ja nopeasti. Vaihtolavat ovat kätevä tapa pitää työmaa siistinä sekä lavat helpottavat myös jätteiden kuljetusta.

Vaihtolavojen vuokraukseen sisältyy aina lavan kuljetus ja nouto ennalta sovittuina päivinä. Saat meiltä myös 6 metriä pitkät, lukittavat varastokontit, joihin varastoit esimerkiksi työmaalla tarvittavat työkalut. 

Kysy tarpeisiisi sopivaa vaihtolavaa tai konttia. Meidät tavoitat akuuteissa tilanteissa ympäri vuorokauden, kiireettömissä asioissa palvelemme muina aikoina

Toimimme Uudenmaan alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Porvoo, Lohja, Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Loviisa, Vihti.

Lavoja on saatavana moneen eri tarpeeseen: 

Vaihtolavojen vuokrausta yksityisten tarpeisiin

Vuokraa meiltä vaihtolavat, kun teet pihamaallesi syys- tai kevätsiivousta, tyhjennät varastoa tai teet vaikkapa remonttia. Tukeviin jätelavoihin saat kätevästi kerättyä kaiken jätteenkeräykseen päätyvän. Samalla urakka etenee jouhevammin, kun jätteet päätyvät kuljetusta varten yhteen ja samaan paikkaan.

Kuljetamme tarvitsemasi vaihtolavat sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Toimitamme lavoja koko Uudenmaan alueelle nopeallakin aikataululla.

Vuokraa vaihto- ja jätelavat yrityksellesi

Jätelavat ovat tehokas apu rakennusliikkeille ja muille yrityksille, kun toimitiloihin tehdään remonttia, tyhjennetään varastoa tai kun työmaalle tarvitaan sopivaa keräyspistettä suuremmalle määrälle jätteenkeräykseen päätyvää tavaraa.

Tarjoamme valikoiman erilaisia vaihtolavoja, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen asiakkaamme tarpeisiin. Autamme sopivan lavan valinnassa ja hoidamme puolestasi lavan kuljetukset. Vuokraus on tehty siten sinulle mahdollisimman helpoksi!

Runsas valikoima vaihto- ja talkoolavoja taloyhtiöille

Vaihtolavojen vuokraus käy kauttamme helposti ja nopeasti. Kerrot vain meille, milloin ja mihin haluat lavat toimitettavan, me hoidamme vaihtolavojen kuljetuksen työkohteeseesi ja takaisin.

Talkoolavat ovat erinomainen apu esimerkiksi taloyhtiöille pihatalkoisiin ja varastojen tyhjennyksiin. Lavoihin saa kätevästi kerättyä risut, oksat ja roskat. Korkeareunaisiin jätelavoihin mahtuu suuri määrä jätteeksi päätyvä tavaraa.

Ota yhteyttä – löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtolavan!